Az első találkozás...

Az első találkozás...
...Felfedezés
...Kaland
...Élmény
Minden alkalommal amikor megmutatjuk ezeket a tiszta esszenciákat ugyanazt tapasztaljuk:
Meglepetéstől, örömtől kinyíló embereket, amint rácsodálkoznak a valódi illóolajok erejére. Mintha újra gyermekké lennénk akik éppen felfedezik a világ legcsodásabb kincstárát és megfürdenek az ott lelt kincsekben. Mindegy milyen múlt, milyen történet van mögötted, az illóolajok segítenek abban hogy letehesd a terheidet és újra megtaláld az utat Önmagadhoz.

Jelenleg a személyes találkozásra kevesebb lehetőségünk van, de szeretnénk eljuttatni hozzád ezt az információt és az esélyt hogy te is megtapasztalhasd az illóolajok csodáját! BEVEZETŐ AZ AROMATERÁPIÁBA címen tartott online beszélgetéseinken ingyenesen vehet részt bárki aki kíváncsi arra mitől annyira mások az általunk használt esszenciák, honnan érkeznek, milyen módon biztosítható az a minőségi követelmény ami a világon egyedülálló, sokmilliós vásárlói kört lát el a legtisztább terápiás olajokkal. 

A célunk hogy megtapasztald; szintetikus "illóolajok" illetve gyógyszerek, háztartási szerek és vegyianyagokkal terhelt kozmetikumok helyett tiszta növényi hatóanyagok alkalmazásával mekkora különbséget érhetsz el mind az életmódod mind pedig az egészséged tekintetében.  Ez a beszélgetés garantáltan felnyitja majd a szemed hogy kezedbe vedd a sorsod és vállalj felelősséget az életed minden területén. Szeretettel várunk erre a beszélgetésre, ahol kérdéseidet is felteheted!
 

Foglalj időpontot most és hívd át barátaidat is, hogy megoszthasd velük az élményt!

redarrow

A következő esemény kezdetéig

Countdown
expired


Since

Tetszett? Oszd meg!

Készítette: Webinar Menedzser - Mobilbarát weboldal és webáruház