A hónap terméke – Vietnámi eukaliptusz (15 ml)

Lemon EucalyptusSzerezd meg AJÁNDÉKBA!

A vietnámi eukaliptusz (vagy más néven citromos eukaliptusz) esszenciális olajat az Ausztrália északi vidékein honos, magas törzsű és sima kérgű, citromos illatot árasztó kék gumifából nyerjük ki. Számos helyileg kifejtett jótékony hatásának köszönhetően a vietnámi eukaliptusz esszenciális olaj intenzív támogatást biztosít a bőr számára. Ez az olaj ugyanakkor frissítő aromájáról is ismert, amellyel élénkítő légkört képes teremteni. Tartsuk magunknál, bárhová is induljunk, arra az esetre, ha frissítő feltöltődésre lenne szükségünk.

Adj le 2021. február 1. és 15. között egy legalább 125 PV értékű LRP-rendelést, és tegyél szert INGYEN a hónap termékére.

Kiknek ajánlott?

Mindazoknak, akik frissítő feltöltődésre, pozitív megerősítésekre vágynak. Frissítő aromájáról ismert, intenzív támogatást ad. Felemelő, élénkítő hatást kelt. Tisztító, fertőtlenítő tulajdonságaival megnyugtatja a bőrt. Számos olyan összetevőt tartalmaz, amely nélkülözhetetlen egy nyugtató masszáshoz. Fő kémiai alkotó eleme a citrfonellal és a citronellol, melyek tisztító tulajdonságokkal rendelkeznek. Tegyünk néhány cseppet egy vízpermetező palackba, amelyet felületekre használhatunk. Az extra teljesítmény érdekében adjunk néhány csepp kedvenc citrusolajat a spray palackba is.

Használata:

  • Tegyük vízpermetező palackba a felületek tisztításához.
  • Adagoljunk néhány cseppet a diffúzorba reggel, hogy energikus és pozitív környezetet teremtsünk.
  • Kombináljuk kókuszolajjal, és használjuk frissítő, élénkítő masszáshoz

 
Ha mindeddig kimaradt... 

illatotthon

Egy lebilincselő órára otthonodba varázsoljuk az esszenciális olajok világát, kitárjuk előtted az aromaterápia kapuját, megmutatva lehetőségeit az egészségmegőrzésben, a szépségápolásban, a konyhában és a háztartásban!

- Színes családi esemény,
- különleges meglepetés kedvesednek,
- közös élmény a barátokkal és
- a legjobb program, ha épp egyedül vagy!

Csak válassz időpontot az online beszélgetésre, vagy kérj egyéni időpontot a szeretteiddel együtt átélt felejthetetlen illatkóstolóra és lazuljatok, fürdőzzetek az esszenciális olajok nyújtotta varázslatos élményben.


redarrow.png

A következő esemény kezdetéig

Countdown
expired


Since

Tetszett? Oszd meg!

Készítette: Webinar Menedzser - Mobilbarát weboldal és webáruház